Kasanlak.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?

  • vrijgavetijd:2022-11-18 19:23:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:473
  • Korte omschrijving:

    Kasanlak.,Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijd

Artikel inhoud

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage,Kasanlak.Herstel van distributietransformatoren, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Kasanlak.De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Poryong.De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?


Kasanlak.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?



Verspreiding van het geluid van droge transformator

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Handig en efficiëntMet de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap,Kasanlak.Transformer energie, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.


Kasanlak.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?



lekkage van bout- of buisexterne draad

PromotieDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Kasanlak.Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten,Kasanlak.Brand van olie ondergedompelde transformator, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Kakonko.Overige productinformatie
  • Wroclaw.Elektrische mobiele liftWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen voor?

    Wroclaw.Elektrische mobiele liftWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen voor?

  • Wroclaw.5 ton hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

    Wroclaw.5 ton hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

  • Wroclaw.PlattformliftDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkeling

    Wroclaw.PlattformliftDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkeling

  • Wroclaw.Dubbele mast van de lift van de aluminiumlegeringHoe productkwaliteit te onderscheiden?

    Wroclaw.Dubbele mast van de lift van de aluminiumlegeringHoe productkwaliteit te onderscheiden?

  • Le HavreMobiele elektrische liftDe rol van elk onderdeel

    Le HavreMobiele elektrische liftDe rol van elk onderdeel

  • Paidha.Testvragen voor transformatorenTechnische methoden in muurbescherming

    Paidha.Testvragen voor transformatorenTechnische methoden in muurbescherming

  • ChengdeCity in California USAVaste hefplatform vrachtliftL

    ChengdeCity in California USAVaste hefplatform vrachtliftL

  • ChengdeCity in California USAMedisch hefplatform voertuigAnalyse van de kenmerken en voordelen van

    ChengdeCity in California USAMedisch hefplatform voertuigAnalyse van de kenmerken en voordelen van

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!