Jaruco.Zelfaanzuigende mestpomp groothandelHoe te repareren en te onderhouden in het seizoen

  • vrijgavetijd:2022-11-19 11:23:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:391
  • Korte omschrijving:

    Jaruco.,   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen d

Artikel inhoud

   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

   Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter, opent u deze nadat de snelheid normaal is, en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is kunt u properl

Jaruco.   Motordemontage: verwijder de basis, duwlager, duwschijf, verbindingsstoel van lagere geleidingslagerzetel, waterdeflector, neem de rotor uit, en verwijder de bovenste lagerzetel, stator, enz.

   In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.

Zadar.   De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.

   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.

   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht,Jaruco.Ah mestpomp, terwijl de motoras en de pompas van dompelbare modderpomp coaxiaal zijn, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een e


Jaruco.Zelfaanzuigende mestpomp groothandelHoe te repareren en te onderhouden in het seizoen



   Het maakt niet uit welk type drijfmestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van hoogwaardige drijfmestpompproducten; Nieuwe vooruitgang in de technologie van dompelmestpompen in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

   Als het riool vezelobjecten zoals handschoenen bevat, raden wij aan dat de snijdende dompelpomp

In geval van plotselinge stroomuitval van de installatie en noodsituatie, zal de waterpomp automatisch beginnen om de druk van het leidingnetwerk aan te vullen.

hoeling waaiers tijdens rotatie om de lekkage van het medium te voorkomen, en kan ook een rol spelen in

   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is,Jaruco.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.

   Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is, zal de pomp overbelast worden, omdat de pomp ook veel wordt gebruikt in veel landelijke bewatering. In dit geval kan het lager zijn dan de nominale spanning,Jaruco.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, zelfs de poll

Waar is goed   Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde

   Pijpleidingspomp, behorend tot de categorie centrifugaalpomp, is een eentraps centrifugaalpomp met staande structuur. Omdat het lay-outontwerp van de inlaat en uitlaat van de waterpomp relatief speciaal is, bevinden ze zich allemaal op dezelfde rechte lijn en zijn hun inlaat- en uitlaatdiameters hetzelfde, is de algemene beschrijving vergelijkbaar met een sectie

   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.

Jaruco.   Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur, zal een set waaier voor het mengen aan de onderkant van de eq worden toegevoegd

   Als opkomend product heeft de dompelbare modderpomp vele voordelen, vooral het vullen van de kloof in de toepassingsvoorwaarden van de traditionele horizontale en verticale modderpompen. Momenteel wordt de toepassing van de dompelmestpomp geleidelijk meer en meer wijdverspreid en de markterkenning verbetert voortdurend, vooral het voldoen aan de behoeften van diep-water zandpompen en baggeren. Op dit moment kan de diepte meter bereiken.

   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.

Kakonko.Overige productinformatie
  • Hamburg-BergedorfKlein elektrisch hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

    Hamburg-BergedorfKlein elektrisch hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

  • Hamburg-BergedorfZes meter hefplatform voertuigDe actuele applicatiestatus van de omgeving

    Hamburg-BergedorfZes meter hefplatform voertuigDe actuele applicatiestatus van de omgeving

  • Lv LiangLicht hydraulisch hefplatformBeste procesparameters

    Lv LiangLicht hydraulisch hefplatformBeste procesparameters

  • Forli.Zelfrijdende elektrische liftDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

    Forli.Zelfrijdende elektrische liftDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

  • Forli.Hefplatform met één mastKwaliteitsinspectiemethode:

    Forli.Hefplatform met één mastKwaliteitsinspectiemethode:

  • Forli.Hydraulisch liftplatformTestobjecten

    Forli.Hydraulisch liftplatformTestobjecten

  • Forli.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringStaat op het moment van levering

    Forli.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringStaat op het moment van levering

  • Guangdong10 meter elektrische liftKwalificatie voor industrieel technisch advies

    Guangdong10 meter elektrische liftKwalificatie voor industrieel technisch advies

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!