Sinj.Isolatie van transformatorenHoe het probleem op te lossen?

  • vrijgavetijd:2022-11-24 13:23:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:365
  • Korte omschrijving:

    Sinj.,Verspreiding van het geluid van droge transformatorDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Artikel inhoud

Verspreiding van het geluid van droge transformator

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Sinj.De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Zibo.De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.


Sinj.Isolatie van transformatorenHoe het probleem op te lossen?



Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Informatie-aanbevelingVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.


Sinj.Isolatie van transformatorenHoe het probleem op te lossen?



Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Briljantie aanmakenIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Hoe droge transformator te selecteren

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Sinj.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los,Sinj.Prijs van 400 KVA-boxtransformator,Sinj.Toepassingsgebied van olie ondergedompelde transformator, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Bij inbedrijfstelling:

Kakonko.Overige productinformatie
  • Dunaharaszti.kgmKleine elektrische lift binnenWaarvan de kwaliteit wordt beïnvloed door welke chemis

    Dunaharaszti.kgmKleine elektrische lift binnenWaarvan de kwaliteit wordt beïnvloed door welke chemis

  • Dunaharaszti.kgmGroot binnenhijsplatform op grote hoogteWerkingsprincipe gemakkelijk onder de knie

    Dunaharaszti.kgmGroot binnenhijsplatform op grote hoogteWerkingsprincipe gemakkelijk onder de knie

  • Dunaharaszti.kgmHefplatform met schaarvorkHet beschermende effect van de superieure prestaties

    Dunaharaszti.kgmHefplatform met schaarvorkHet beschermende effect van de superieure prestaties

  • Dunaharaszti.kgmHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe manifestatie van delaminatie

    Dunaharaszti.kgmHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe manifestatie van delaminatie

  • Tianjin.Vrachtlift per spoorToepassing in onderdelenverwerking

    Tianjin.Vrachtlift per spoorToepassing in onderdelenverwerking

  • Kabwe.Vaktransformator 630kVA prijsVerschillende testmethoden gelekt

    Kabwe.Vaktransformator 630kVA prijsVerschillende testmethoden gelekt

  • MaesterElektrisch klein hefplatformOmkering van vraag en aanbod

    MaesterElektrisch klein hefplatformOmkering van vraag en aanbod

  • MaesterVerticaal hefplatform voertuigErkend door klanten

    MaesterVerticaal hefplatform voertuigErkend door klanten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!