Kralupy nad VltavouOverdracht van omzettersAfscherming beschermingsvoorwaarden

  • vrijgavetijd:2022-11-27 08:14:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:571
  • Korte omschrijving:

    Kralupy nad Vltavou,Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zi

Artikel inhoud

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt wat resulteert in olielekkage.

Kralupy nad VltavouProducenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is,Kralupy nad Vltavou30 KVA drie-fasetransformator,Kralupy nad VltavouStabilisatie van de transformator-spanning, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied,Kralupy nad Vltavoumonster van een droogtype transformator, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Suez.Het geluid van droge transformator komt van

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.


Kralupy nad VltavouOverdracht van omzettersAfscherming beschermingsvoorwaarden



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, die de oscillatie onder .%, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Kralupy nad VltavouDe transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Kakonko.Overige productinformatie
  • Blagoveshchensk.Structuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorWat voor soort ko

    Blagoveshchensk.Structuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorWat voor soort ko

  • Leixlip.3-meter klein hefplatformWat zijn de kenmerken van het selecteren van materialen?

    Leixlip.3-meter klein hefplatformWat zijn de kenmerken van het selecteren van materialen?

  • Leixlip.Hefplatform heftruck handvatDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikkeling

    Leixlip.Hefplatform heftruck handvatDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikkeling

  • Mooi.Volledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformDe recente opleving van de marktprijs

    Mooi.Volledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformDe recente opleving van de marktprijs

  • Nicastro.Zelfrijdende elektrische liftBeleggingsinformatie

    Nicastro.Zelfrijdende elektrische liftBeleggingsinformatie

  • Nicastro.Vast hefplatformKom en neem u mee om de prestatiekenmerken en het toepassingsgebied te begr

    Nicastro.Vast hefplatformKom en neem u mee om de prestatiekenmerken en het toepassingsgebied te begr

  • Nicastro.Elektrische liftVerschillende ongelukken die gemakkelijk kunnen gebeuren

    Nicastro.Elektrische liftVerschillende ongelukken die gemakkelijk kunnen gebeuren

  • Nicastro.Schroevenlift van aluminiumlegeringRuimte voor prijsverhoging

    Nicastro.Schroevenlift van aluminiumlegeringRuimte voor prijsverhoging

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!