Saint EtienneVolledige lijst van Power Transformer ModelsVeelvoorkomende fouten en oplossingen

  • vrijgavetijd:2022-11-28 12:26:40
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:1904
  • Korte omschrijving:

    Saint Etienne,Saint EtienneOude boxtransformator,Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodz

Artikel inhoud
Saint EtienneOude boxtransformator,

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Saint EtienneVerschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

KishinevNameWanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is,Saint EtienneDrie fasetransformatoren 100kW, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.


Saint EtienneVolledige lijst van Power Transformer ModelsVeelvoorkomende fouten en oplossingen



Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, die de oscillatie onder .% kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

veiligheidseisenVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


Saint EtienneVolledige lijst van Power Transformer ModelsVeelvoorkomende fouten en oplossingen



Fout oordeel van de transformator

AgentHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV,Saint EtienneSamenstelling van droge transformator, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Productieproces en stappen van droge transformator

Saint EtienneDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Kakonko.Overige productinformatie
  • Aus.BouwliftplatformIs de dikte van de industrie verzwakt?

    Aus.BouwliftplatformIs de dikte van de industrie verzwakt?

  • Aus.Enkele kolom lift van de aluminiumlegeringKwalificatie voor industrieel technisch advies

    Aus.Enkele kolom lift van de aluminiumlegeringKwalificatie voor industrieel technisch advies

  • NapelsStijve kettingsliftGebruik gids

    NapelsStijve kettingsliftGebruik gids

  • Kiboga.Transformer en boxtransformatorDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

    Kiboga.Transformer en boxtransformatorDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

  • Dongzhou.Vaste vrachtliftHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

    Dongzhou.Vaste vrachtliftHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

  • Dongzhou.Ophefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteBediening bediening:

    Dongzhou.Ophefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteBediening bediening:

  • Auckland.Hydraulisch werkplatformBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

    Auckland.Hydraulisch werkplatformBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

  • Svupsk.Elektrische vrachtliftFactoren die prijswijzigingen beïnvloeden

    Svupsk.Elektrische vrachtliftFactoren die prijswijzigingen beïnvloeden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!