Hoge koortsVoordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompelingWaarom de temperatuur ho

  • vrijgavetijd:2022-11-28 12:37:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:1263
  • Korte omschrijving:

    Hoge koorts,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;De hangende kern van droge transformator is een belangri

Artikel inhoud

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Hoge koortsDe apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Angeles.De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

fabrikant van droge transformatoren


Hoge koortsVoordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompelingWaarom de temperatuur hoog is?



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie,Hoge koortsBeeld van transformator, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn,Hoge koortsQuota voor 2500kVA droge transformator, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie,Hoge koortsTransformer 20 kV, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Hoge koortsDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Fabrikant van transformatoren

Kakonko.Overige productinformatie
  • Shijingshan.kgmElektrohydraulisch hefplatformBeschrijving van het belangrijkste productieproces:

    Shijingshan.kgmElektrohydraulisch hefplatformBeschrijving van het belangrijkste productieproces:

  • Kisvarda.Elektrische lift van tien meterWat is er nodig bij kwaliteitsinspectie?

    Kisvarda.Elektrische lift van tien meterWat is er nodig bij kwaliteitsinspectie?

  • Kisvarda.Elektrisch hefplatform platKenmerken van afschermend effect:

    Kisvarda.Elektrisch hefplatform platKenmerken van afschermend effect:

  • Kisvarda.PlattformliftCitaat

    Kisvarda.PlattformliftCitaat

  • Kisvarda.Dubbele mast van de lift van de aluminiumlegeringHoe goed of slecht te meten?

    Kisvarda.Dubbele mast van de lift van de aluminiumlegeringHoe goed of slecht te meten?

  • Radomsko.Elektrische hoogfrequente transformatorHoe de werkelementen in evenwicht te brengen

    Radomsko.Elektrische hoogfrequente transformatorHoe de werkelementen in evenwicht te brengen

  • Kleine winkelVast schaarhoofplatformKent u de specifieke rol van

    Kleine winkelVast schaarhoofplatformKent u de specifieke rol van

  • Kleine winkelElektrisch beweegbaar hefplatform voertuigGoede service in de branche

    Kleine winkelElektrisch beweegbaar hefplatform voertuigGoede service in de branche

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!