Evlertransformator met hoge frequentieWat zijn de vaardigheden?

  • vrijgavetijd:2022-11-28 19:22:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:533
  • Korte omschrijving:

    Evler,Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is

Artikel inhoud

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

lekkage van olie op elektrische lasstand

EvlerTijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Oorzaken van brand in transformator

Adrasmon(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Evlertransformator met hoge frequentieWat zijn de vaardigheden?



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

lekkage van olie op elektrische lasstand

technische dienstDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster,Evlertransformator voor 1250-box type,EvlerLettertype transformator, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Look van olie van de radiator


Evlertransformator met hoge frequentieWat zijn de vaardigheden?



transformator-onderneming met olieonderdompeling

technische dienstDe isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator,EvlerDoorstroom van droge transformatoren, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

EvlerDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Fabriek voor droge transformatoren

Kakonko.Overige productinformatie
  • Bitom.Verticaal hefplatform voor lossenBouw

    Bitom.Verticaal hefplatform voor lossenBouw

  • Bitom.Hefplatform voor het lossenWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

    Bitom.Hefplatform voor het lossenWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

  • Bitom.Volledig automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringraadplegen

    Bitom.Volledig automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringraadplegen

  • Arhus.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftHoe de levensduur te verbeteren?

    Arhus.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftHoe de levensduur te verbeteren?

  • Bohong.Hydraulisch vast hefplatformZorg voor aardgasleveringsgarantie:

    Bohong.Hydraulisch vast hefplatformZorg voor aardgasleveringsgarantie:

  • Akouda.kgmSoorten droge transformatorenNieuwe kansen voor ontwikkeling

    Akouda.kgmSoorten droge transformatorenNieuwe kansen voor ontwikkeling

  • TibetOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformsterk aanbevolen

    TibetOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformsterk aanbevolen

  • Vitti sur SeineElektrische liftHet wordt vaak behandeld met roestpreventie

    Vitti sur SeineElektrische liftHet wordt vaak behandeld met roestpreventie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!