Kemnitz.transformator voor hoogspanningsdistributieHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst e

  • vrijgavetijd:2022-11-29 14:53:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:99
  • Korte omschrijving:

    Kemnitz.,Verbindingsgroep structuur van droge transformatorDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede m

Artikel inhoud

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Kemnitz.De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd,Kemnitz.Indiening van informatie over de transformator, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Faridabad.Droge transformator

Na de no-load test is normaal voor h, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Kemnitz.transformator voor hoogspanningsdistributieHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst en stijgt dan



Vallende buitenlandse zaken en piercing

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

PrijsVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur,Kemnitz.Wat zijn de bescherming voor olie ondergedompelde transformatoren, enz.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.


Kemnitz.transformator voor hoogspanningsdistributieHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst en stijgt dan



Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De productlijnTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Onderhoudsinhoud van de transformator

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Kemnitz.Sommige zijn gebonden met plastic tape,Kemnitz.Onderhoud van een transformator met olieonderdompeling, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Elektrische transformator-installatie

Droge transformator

Kakonko.Overige productinformatie
  • Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

    Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

  • Luik.30 ton hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

    Luik.30 ton hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

  • Luik.Plateau schaar heftafelHoe de impact op het werk te vermijden?

    Luik.Plateau schaar heftafelHoe de impact op het werk te vermijden?

  • Luik.Dubbele kolom aluminiumlegering liftInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlate

    Luik.Dubbele kolom aluminiumlegering liftInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlate

  • Waubzheh.Liften voor bouwplaatsenWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvenaard?

    Waubzheh.Liften voor bouwplaatsenWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvenaard?

  • LugaziTest van oliemonsters van een transformator met olieonderdompelingWaarom is het zo veelzijdig?

    LugaziTest van oliemonsters van een transformator met olieonderdompelingWaarom is het zo veelzijdig?

  • GuenzburgCity in GermanyVaste binnenlaadliftDe recente opleving van de marktprijs

    GuenzburgCity in GermanyVaste binnenlaadliftDe recente opleving van de marktprijs

  • GuenzburgCity in GermanyKleine hijsplatformwagenNieuwe prijs

    GuenzburgCity in GermanyKleine hijsplatformwagenNieuwe prijs

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!