Koeln-Nippe3000 olie ondergedompelde transformatorKies nu waar de details op moeten letten

  • vrijgavetijd:2022-11-29 18:44:33
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:479
  • Korte omschrijving:

    Koeln-Nippe,Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais n

Artikel inhoud

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Koeln-NippeOvertemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ; voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Picsi.kgmHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt wat resulteert in olielekkage.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim,Koeln-Nippe500 KVA droge transformator, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,Koeln-NippeKasteel voor transformatoren,Koeln-NippePrijs van de transformator, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

kwaliteitsindexDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

lekkage van olie bij loopflens

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.


Koeln-Nippe3000 olie ondergedompelde transformatorKies nu waar de details op moeten letten



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Beloof het en hou je aan je belofte.De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

lekkage van zegelolie

Koeln-NippeZet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Geluid bij faseuitval

Kakonko.Overige productinformatie
  • PSV EindhovenLift hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    PSV EindhovenLift hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • PSV EindhovenKlein hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de belangrijkste beschreven besturingss

    PSV EindhovenKlein hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de belangrijkste beschreven besturingss

  • Tibet15 meter mobiele liftWelke factoren zijn van invloed op de productprestaties?

    Tibet15 meter mobiele liftWelke factoren zijn van invloed op de productprestaties?

  • Kiomboi.Prijs van de boxtransformator 1600De productielimiet van het product wordt verlaagd

    Kiomboi.Prijs van de boxtransformator 1600De productielimiet van het product wordt verlaagd

  • Palermo StadKlein mobiel hefplatformDe functie en werkingsprincipe van:

    Palermo StadKlein mobiel hefplatformDe functie en werkingsprincipe van:

  • Palermo StadAangepast hefplatform voertuigAanbevolen aankoopcriteria

    Palermo StadAangepast hefplatform voertuigAanbevolen aankoopcriteria

  • weelderige bergenAutomatisch hydraulisch hefplatformHoe de richting van gedrag te beoordelen?

    weelderige bergenAutomatisch hydraulisch hefplatformHoe de richting van gedrag te beoordelen?

  • Cesena.kgm500kg elektrische liftSelectie van standaard onderdelen

    Cesena.kgm500kg elektrische liftSelectie van standaard onderdelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!