Ioannina.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingKopers:

  • vrijgavetijd:2022-11-29 22:43:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:551
  • Korte omschrijving:

    Ioannina.,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Vallende buitenlandse zaken en piercingIoannin

Artikel inhoud

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Ioannina.Transformer is

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Bayt al Faqihorld.kgmDroge transformator

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai,Ioannina.Isolatiemateriaal voor droge transformatoren, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.


Ioannina.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingKopers:



Fabrikant van transformatoren

Hoe droge transformator te selecteren

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai,Ioannina.transformator voor omzetters,Ioannina.Nominale stroom van 400 KVA droge transformator, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Respect voor klantenkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug moeten op tijd leeg zijn.


Ioannina.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingKopers:



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Norm voor inspectieVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Ioannina.Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Kakonko.Overige productinformatie
  • Mainz.Huurplatform voor liftenKom en neem u mee om de prestatiekenmerken en het toepassingsgebied te

    Mainz.Huurplatform voor liftenKom en neem u mee om de prestatiekenmerken en het toepassingsgebied te

  • Mainz.Klein hefplatform van aluminiumlegeringHoe u degene kiest die bij u past

    Mainz.Klein hefplatform van aluminiumlegeringHoe u degene kiest die bij u past

  • Lüs252;beckRestaurant liftWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?

    Lüs252;beckRestaurant liftWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?

  • Pezingok.Wijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de boormethoden?

    Pezingok.Wijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de boormethoden?

  • Bochum-HordelKleine gebogen armliftToepassing in productie-installatie

    Bochum-HordelKleine gebogen armliftToepassing in productie-installatie

  • Bochum-HordelTijdelijk hefplatform voertuigNaar welke vragen moet worden verwezen?

    Bochum-HordelTijdelijk hefplatform voertuigNaar welke vragen moet worden verwezen?

  • Starowavara.kgmHydraulisch hefplatform 100tEconomische werking

    Starowavara.kgmHydraulisch hefplatform 100tEconomische werking

  • Truva.Elektrische lift van aluminiumlegeringInvloed in de farmaceutische apparatuurindustrie

    Truva.Elektrische lift van aluminiumlegeringInvloed in de farmaceutische apparatuurindustrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!