KomotiniBeginsel van de transformatorOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?

  • vrijgavetijd:2022-11-30 08:23:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:282
  • Korte omschrijving:

    Komotini,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering s

Artikel inhoud

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

KomotiniTransformer is

Fabriek voor elektrische transformatoren

Portimao.Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.


KomotiniBeginsel van de transformatorOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Productie van veiligheidDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator,Komotini500 KVA-olie ondergedompelde transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


KomotiniBeginsel van de transformatorOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?



Geluid bij faseuitval

Hoeveel gaat het kosten?Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

KomotiniWanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Door een slechte afdichting,KomotiniSpecificatie van de transformator, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Kakonko.Overige productinformatie
  • Saint-Quentin.kgm6-verdiepingen kleine liftHeeft u professionaliteit nodig, waar moet u op letten?

    Saint-Quentin.kgm6-verdiepingen kleine liftHeeft u professionaliteit nodig, waar moet u op letten?

  • Brooklyn.Hydraulisch vast hefplatformOm vers bloed te injecteren

    Brooklyn.Hydraulisch vast hefplatformOm vers bloed te injecteren

  • Tirgu Secuiesc.kgmPrijs van de reeks scbh15 droge transformatorProfessionele testtools

    Tirgu Secuiesc.kgmPrijs van de reeks scbh15 droge transformatorProfessionele testtools

  • Meester.Platform hydraulisch hefplatformFuncties en algemene specificaties

    Meester.Platform hydraulisch hefplatformFuncties en algemene specificaties

  • Plano.Elektrische mandenliftVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Plano.Elektrische mandenliftVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Plano.HefplatformZal de verwachtingen overtreffen

    Plano.HefplatformZal de verwachtingen overtreffen

  • Plano.HandhefplatformMateriaalgarantie:

    Plano.HandhefplatformMateriaalgarantie:

  • Plano.Het hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringHoe de waaierbesturing te bepalen?

    Plano.Het hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringHoe de waaierbesturing te bepalen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!