Luchthaven HeraklionDistributie-transformator-experimentHeeft een sterke doordringbaarheid

  • vrijgavetijd:2022-11-30 10:32:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:405
  • Korte omschrijving:

    Luchthaven Heraklion,Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorlekkage van zegelolieLuchthaven HeraklionVolgens de stati

Artikel inhoud

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

lekkage van zegelolie

Luchthaven HeraklionVolgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten,Luchthaven HeraklionPrijslijst van de transformator 3150kva, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Mbandaka.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is maar het is geen groot land.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Korte invoering van de nullijn van de transformator


Luchthaven HeraklionDistributie-transformator-experimentHeeft een sterke doordringbaarheid



Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Verbetering van de kwaliteitIn het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk,Luchthaven HeraklionPrijs van 1250kva droge transformator, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).


Luchthaven HeraklionDistributie-transformator-experimentHeeft een sterke doordringbaarheid



Bij inbedrijfstelling:

Beheer van apparatuurIn het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator,Luchthaven HeraklionGrondbestendigheid van de distributietransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Luchthaven HeraklionDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Kakonko.Overige productinformatie
  • Madison.Volautomatisch mobiel hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

    Madison.Volautomatisch mobiel hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

  • Madison.Huurplatform voor liftenBelangrijkste factoren bij het kopen in de industrie:

    Madison.Huurplatform voor liftenBelangrijkste factoren bij het kopen in de industrie:

  • Madison.Zelfrijdend hefplatform van aluminiumlegeringRedenen om niet te werken

    Madison.Zelfrijdend hefplatform van aluminiumlegeringRedenen om niet te werken

  • Kilkenny.Elektrische zelfrijdende liftHet praktische effect is geweldig

    Kilkenny.Elektrische zelfrijdende liftHet praktische effect is geweldig

  • Koeln-NippeKleine roltrap voor huishoudensHoe voert marketing online promotie uit?

    Koeln-NippeKleine roltrap voor huishoudensHoe voert marketing online promotie uit?

  • Churavestafrance.kgmHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringTechnologie en promotie voor het v

    Churavestafrance.kgmHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringTechnologie en promotie voor het v

  • Beni Khiar.kgmSpecificatie van de transformatorWat zijn de voordelen

    Beni Khiar.kgmSpecificatie van de transformatorWat zijn de voordelen

  • LuchengCity in GermanyVeiligheid van het hydraulische hefplatformWaarom is het aangewezen als materi

    LuchengCity in GermanyVeiligheid van het hydraulische hefplatformWaarom is het aangewezen als materi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!