Dabasfrance.kgmGewichtstabel van olie ondergedompelde transformatorWaarom is het aangewezen als mate

  • vrijgavetijd:2022-11-30 19:11:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:415
  • Korte omschrijving:

    Dabasfrance.kgm,Elektrische transformator-installatieNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en t

Artikel inhoud

Elektrische transformator-installatie

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Dabasfrance.kgmHet ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, geeft energie vrij die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie,Dabasfrance.kgmGrootte van een droge transformator, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Westonaria.De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek,Dabasfrance.kgmWat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformator, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Dabasfrance.kgmGewichtstabel van olie ondergedompelde transformatorWaarom is het aangewezen als materiaal voor een hartstent?



Verminderde isolering

Transformer is

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Proces van toepassingDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt,Dabasfrance.kgmOpdracht van transformatoren, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.


Dabasfrance.kgmGewichtstabel van olie ondergedompelde transformatorWaarom is het aangewezen als materiaal voor een hartstent?



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Briljantie aanmakenDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Dabasfrance.kgmEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, is de stroom slechts / van de totale stroom om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Kakonko.Overige productinformatie
  • Olsztyn.kgmZeven transport hydraulisch hefplatformHoeveel weet je over?

    Olsztyn.kgmZeven transport hydraulisch hefplatformHoeveel weet je over?

  • Dongzhou.Kleine auto elektrische liftHoe maatregelen te nemen om te lokaliseren?

    Dongzhou.Kleine auto elektrische liftHoe maatregelen te nemen om te lokaliseren?

  • Dongzhou.Ophef- en klimplatformNieuwscitaat

    Dongzhou.Ophef- en klimplatformNieuwscitaat

  • Dongzhou.SchaarliftplatformHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren?

    Dongzhou.SchaarliftplatformHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren?

  • Dongzhou.Multi kolom aluminiumlegering liftDe belangrijkste soorten en kenmerken van

    Dongzhou.Multi kolom aluminiumlegering liftDe belangrijkste soorten en kenmerken van

  • Bakersfield.kgm100kg kleine liftKan nauwkeurigheidsafwijking worden toegestaan?

    Bakersfield.kgm100kg kleine liftKan nauwkeurigheidsafwijking worden toegestaan?

  • Murcia.transformator voor droge typeDe oplossing voor het compressieprobleem

    Murcia.transformator voor droge typeDe oplossing voor het compressieprobleem

  • Lublin.kgmVast hefplatformDe productielimiet van het product wordt verlaagd

    Lublin.kgmVast hefplatformDe productielimiet van het product wordt verlaagd

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!