Tienen.Configuratie van droge transformatorenFunctionele verdediging

vrijgavetijd:2022-11-27 15:15:31 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:449

Kerntips:Tienen., en de spanning wordt voortdurend geregeld. EchterFabrikant van transformatorenDe projectkosten zijn verschillend. Verge

en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter

Fabrikant van transformatoren

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Tienen.De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Bahawalpur.kgmLosse kernschroef

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.


Tienen.Configuratie van droge transformatorenFunctionele verdediging



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C,Tienen.Prijs van 2000kVA droge transformator, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Ontwikkeling van de markt*Idquo; YN, D *rdquo;, als de minuut hand,Tienen.Wijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Dry type transformator bedrijf

Wiringwijze van droge transformator:


Tienen.Configuratie van droge transformatorenFunctionele verdediging



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Uitstekende serviceIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite,Tienen.Amerikaanse boxtransformator, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Tienen.Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Kakonko.adviserennieuws
Kakonko.Laatste nieuws