UusikaupunkiToepassing voor de stroomvoorziening van TransformerU bent van harte welkom om te bestel

vrijgavetijd:2022-11-30 18:37:45 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:1597

Kerntips:Uusikaupunki,In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit s

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

UusikaupunkiDe transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

LogronioVerschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


UusikaupunkiToepassing voor de stroomvoorziening van TransformerU bent van harte welkom om te bestellen



Wanneer oliemonsters worden gebruikt,UusikaupunkiTransformator voor droog type, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, D, D, D,UusikaupunkiOmschrijving van het model van transformator, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Aanpassing van de regelingVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


UusikaupunkiToepassing voor de stroomvoorziening van TransformerU bent van harte welkom om te bestellen



De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Proces van toepassingDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;,UusikaupunkiPrimair energie-efficiëntiemodel van droge transformator, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

fabrikant van droge transformatoren

UusikaupunkiGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Fabrikant van transformatoren

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Kakonko.adviserennieuws
Kakonko.Laatste nieuws