PatululVerticale pijpleidingpomp met splitsingKenmerken van de bedrijfstak

vrijgavetijd:2022-12-06 09:25:55 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:491

Kerntips:Patulul,apparatuur, zodat sommige mortel langzaam in de apparatuur kan worden gemengd met water om een stromend medium te worden

apparatuur, zodat sommige mortel langzaam in de apparatuur kan worden gemengd met water om een stromend medium te worden, zodat de apparatuur kan worden gebruikt zonder zijn

De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, kolen, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.

Patulul   Op basis,Patululslibpomp, volgens de typelectievereisten van verschillende transmissiemedia en temperaturen, GRG verticale pijpleidingpomp op hoge temperatuur, IHG verticale chemische centrifugaalpomp, YG verticale pijpleidingcentrifugaalpomp, ihgb verticale explosiebestendige centrifugaalpomp van de roestvrij staalpijpleiding en isgb explosiebestendige pijp

   Het kan zijn dat het motorvermogen van de waterpomp te groot is, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.

Afyon.   De nominale stroom niet overschrijden.

om mensen te vermijden

   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, motorvermogen, waaiersnelheid,PatululDompelpomp kan afvalwater pompen, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.


PatululVerticale pijpleidingpomp met splitsingKenmerken van de bedrijfstak



   Allereerst moeten we weten dat dompelpompen over het algemeen in water werken. In feite zijn de meeste pompen geschikt voor het transporteren van sommige relatief schone media, en hun waaiers zijn over het algemeen in een gesloten staat. Een van de media die door rioolwaterpompen worden vervoerd, kan echter

   Kortom, we kunnen weten dat de dompelpomp zowel een dompelpomp als een rioolpomp is, afhankelijk van wat de gebruiker gewend is om het in gebruik te noemen.

   Allereerst,PatululPomp voor boorvloeistof, laat s begrijpen de oorzaken van onvoldoende vloeistoftoevoer: Als het vloeistofniveau dat in de circulerende vloeistofopslagtank is opgeslagen lager dan %, dan zal onvoldoende vloeistoftoevoer optreden wanneer het in gebruik is. Of de pomp voegt teveel smeerolie toe, wat leidt tot accumulatie

Met hoeveel?   Aanpassing. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp zullen accessoires worden gebruikt en zullen sommige hulpmaatregelen worden genomen om de algemene prestaties van het materiaal te verbeteren en het stabiele gebruik van het materiaal te verzekeren. Veel gebruikers besteden geen aandacht aan deze dingen bij het gebruik ervan, wat apparatuurproblemen zal veroorzaken en de werkefficiëntie zal beïnvloeden

   Hoewel de asafdichting een kleine positie in de pomp inneemt, is de normale werking van de pomp nauw gerelateerd aan de asafdichting.

   Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.


PatululVerticale pijpleidingpomp met splitsingKenmerken van de bedrijfstak



   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.

Hoge kwaliteit   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.

   Absorberen allerlei diamantzand kwartszand, staalslak en waterslak vaste deeltjes.

ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,

Patulul   De bevestigingsmethode van de waaier wordt veranderd van schroefdraad naar sleutelklem om te voorkomen dat de waaier eraf valt en schade veroorzaakt!

   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Kakonko.adviserennieuws
Kakonko.Laatste nieuws