Travnik.45_; precisienaadloze pijpBasis gezond verstand

vrijgavetijd:2022-11-25 11:25:48 Post gebruiker:984HP143755493 Paginaweergaven:388

Kerntips:Travnik.,De passieve behandeling bij hoge temperatuur van de gelegeerde pijp is het verkrijgen van de passivatiebehandeling door

De passieve behandeling bij hoge temperatuur van de gelegeerde pijp is het verkrijgen van de passivatiebehandeling door verhitting in de warmtebehandeling apparatuur. Voor de passieve behandeling moet de oppervlaktelaag van de onderdelen worden verwijderd om afval te verwijderen. Bij een hogere temperatuur kan de passivatiebehandeling worden verkregen op basis van de omzettingstemperatuur en -tijd. De kleur van de passivatiewilm kan verwijzen naar de kleur van de gloeipijp, en de belangrijkste parameters van omgevingstemperatuur en tijd van het warmtebehandelingsproces kunnen worden geselecteerd.

Plan : Martensic chroom gelegeerde pijp en pijp met chroom-legering met Cr-samenstelling boven %, zonder hoge koolstofstaal en hogechroom-gelegeerde pijp. De waterige oplossing bevat % natriumcyanide % ~ % (volume verhouding), de oplossing temperatuur is ~ ~ blad ;,Travnik.Hoeveel inches is gelaste pijp 273, en de oplossing tijd is min.

Travnik.Vervolgens, laat. s de werkingsstappen van de rolaanpassing bij rolverandering invoeren. Ten eerste moeten we de specificatie en het model van de gelaste pijpfabrikant vervangen. In het algemeen, de volledige set rollen vervangen. Het aanpassingsproces van de rollen is als volgt: ten eerste, trek een as van het kanaal van de generator ingesteld tot de invoer en uitvoer met roestvrij stalen draad voor aanpassing, zodat de gaten van elke framemaat op dezelfde as zitten, en de onderste lijn van de vormethiek voldoet aan de technische normen.

Omdat een gelegeerde pijp een zeer unieke pijpmontage is, moeten we passende methoden gebruiken om de installatie in het geval van installatie uit te voeren, zodat de prestatieindex van de gegevens wordt gewaarborgd. Over het algemeen, bij het installeren van legeringen pijpen, zullen we u

Balzar.Na het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing, is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten, ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen, en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.

Warme oppervlaktepijpen,Travnik.Q345D naadloze pijpfabrikant rechtstreekse verkoop, econoom oververhitters, hermetingsapparaten, leidingen voor de petrochemische industrie, enz. voor ketels met hoge druk (de werkdruk is over het algemeen boven MPa en de arbeidstemperatuur is tussen /; ~ ;)

Het kan een continue matige impact weerstaan en kan samengestelde platen van verschillende diktes leveren


Travnik.45_; precisienaadloze pijpBasis gezond verstand



De legeringen buis kan worden gehard door inductie verwarming, dus heeft het uitstekende rolvermoeidheid kenmerken en corrosiebestendigheid. Daarom is dit soort staal op grote schaal gebruikt als materiaal van de rolwalswals schroef in de walsmolen

Longitudinale gelaste pijp heeft de voordelen van eenvoudige productie- en verwerkingstechnologie, hoge productie-efficiëntie, lage kosten en snelle ontwikkeling. De druksterkte van spiraalgelaste pijp is over het algemeen hoger dan die van rechte gelaste pijp. Voor de productie van gelaste buizen met een grote diameter van de pijp kan een blanco blanco worden gebruikt met dezelfde totale breedte en kan ook worden gebruikt voor de vervaardiging van gelaste buizen met een verschillende diameter van de pijp. Echter, vergeleken met de rechte naad pijp met dezelfde lengte, wordt de lengte van het lassen verhoogd met ..en de productiesnelheid is laag.

Wat zijn de eisen voor de bouw van gelegeerde buizen

aanbodKarakteristieken van de I-straal

Door de relatief hoge en smalle sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal is het moment van inertie van de twee belangrijkste assen van de sectie heel anders, wat het toepassingsgebied zeer beperkt maakt. Het gebruik van I-balk wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen.

Na de passivatiebehandeling van gelegeerde pijp wordt duidelijk voorgesteld dat het reinigen van water onmiddellijk na de waterige oplossing, ~ -maal van het reinigen van water moet worden uitgevoerd, en vervolgens moet een gesloten oplossing met chroom worden uitgevoerd. De oplossing van chroom-zuur moet h worden uitgevoerd na de daaropvolgende reiniging van de metallografische structuur en de austenitische gelegenheidsleiding. Chromgezuur waterige oplossing (massaverhouding) is % %, en de oplossing tijd is min. Dan droog.


Travnik.45_; precisienaadloze pijpBasis gezond verstand



I-straal

technologische innovatieHet deel van de I-balk heeft een goede rechte druk en trekweerstand, maar de sectiegrootte kan de torsie niet weerstaan omdat de vleugelplaat te smal is. Integendeel, H-staal heeft zijn eigen voor- en nadelen.

De vangrail met stalen mazen (stalen gaas omheining) verwijst naar de vangrail van stalen gaas. Het is sterker en duurzamer dan de vangrail gemaakt van elektrische lasnetten, stalen gaas, haakgaas, enz. maar de kosten zijn veel hoger

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Kakonko.adviserennieuws
Kakonko.Laatste nieuws